Ваш ІР 3.238.118.80
Дата: 2022-11-29

Тривають робочі зустрічі голови ФПО Миколи Шершуна з законотворцями обраними від Рівненщини до Верховної ради України. Цього тижня така зустріч відбулася з народним депутатом Сергієм Євтушком.

Соціальні питання, якими переймаються профспілковці, близькі Сергію Миколайовичу ще з часів його роботи міським головою Сарн. Саме тому пропозицію голови ФПО щодо співпраці, задля обговорення шляхів прийняття запропонованих ФПУ змін до законодавства, він сприйняв з розумінням та сказав, що зі свого боку, він усіляко сприятиме у вирішенні проблемних питань, в тому числі, через законодавчі акти.

Микола Шершун, розповів народному депутату про незгоду профспілок з запропонованим Урядом бюджетом, у якому передбачається значне урізання соціальних пільг. На думку голови ФПО в ньому лишились норми, які порушують конституційні права громадян, і їх реалізація завдасть удару по добробуту українців та призведе до поглиблення бідності серед працюючих. В результаті чого постраждають найменшзахищені верстви населення.

Сергій Євтушок, погодився з тим, що зміни до бюджету мають бути внесені в обов’язковому порядку і, зі свого боку, пообіцяв підтримку профспілковим ініціативам.

Профінформцентр ФПО

31-01-151