Ваш ІР 3.238.118.80
Дата: 2022-11-29

IMG 1114В Рівненській міській організації Профспілки працівників освіти і науки України відбулася ХХVІІІ звітно-виборна конференція, де було заслухано звіт про роботу ради Рівненської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за 2015 - 2019 роки та звіт про роботу ревізійної комісії. З доповіддю на конференції, яка складалася з трьох блоків:
соціальний захист членів профспілки;
соціальний діалог;
внутріспілкова робота
виступила голова профспілки Зіновія Засєкіна. У лаконічній, дохідливій формі їй вдалося проаналізувати як надбання в діяльності міської організації Профспілки за п’ятирічний період, так і те, над чим слід активніше працювати у подальшому.

Обговорюючи доповідь, делегати конференції окреслили основні проблеми і виклики в профспілкових організаціях м. Рівне щодо захисту соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки, в першу чергу з оплати праці, правового захисту, охорони праці, оздоровлення працівників та членів їх сімей, щодо забезпечення принципів єдності, взаємодопомоги і солідарності, зміцнення статутної дисципліни та налагодження чіткої взаємодії всіх організаційних ланок профоб’єднання. Вони одноголосно визнали задовільною роботу ради і обрали головою Профспілки З.Я.Засєкіну.
В роботі конференції взяли участь і виступили заступник міського голови Рівного Галина Кульчинська та начальник управління освіти виконавчого комітету Рівнеради Василь Харковець.
«Гідна праця» – це не тільки оплата праці, а й умови праці, соціальний захист працівників освіти, які у великій відповідальності за майбутнє нації. Саме це гасло визначило зміст ділової, конструктивної роботи, яка тривала впродовж всієї конференції в Рівненській міській організації Профспілки працівників освіти і науки України. Вона стала етапною подією в житті цієї профспілкової організації.IMG 1104IMG 1107

Профінформцентр ФПО