190831
190831

Ваш ІР 3.236.97.49
Дата: 2020-07-03

IMG 1220Науковці розглядають соціальне партнерство як "Надійну форму досягнення громадської злагоди, вироблення узгодженої політики в галузі соціально-трудових відносин".

Саме така, гарна, налагоджена співпраця між сторонами: роботодавцями та профспілками, є запорукою гармонійних відносин і в колективах.

В числі найкращих соціальних партнерів профспілок, вже не один рік, є два деревообробні підприємства на Рівненщині: Костопільське підприємство «Свиспан Лімітед» та ТОВ «Костопільський фанерний завод».

Неодноразово, керівники цих підприємств були відзначені різними профспілковими нагородами, Подяками та Грамотами. І обласної галузевої профспілки працівників лісових галузей  і ЦК профспілки, Федерації профспілок області та ін. І ось нарешті, найвища нагорода Почесний знак Федерації профспілок України «За розвиток соціального партнерства» знайшла своїх героїв на теренах нашої області!

Вчора, 12 лютого ц.р.,  Микола Шершун, голова Федерації профспілок області та Клавдія Подворна, голова обласної організації профспілки працівників лісових галузей урочисто вручили Почесні знаки з подякою та сподіваннями на подальшу співпрацю Юлії Федишин, директору ТОВ «Свиспан-Лімітед»  та Роману Трофимчуку, директору ТОВ «Костопільський фанерний завод».

IMG 1234Трофимчук Р.ПIMG 1215IMG 1246Профінформ ФПО