151912
151912

Ваш ІР 3.235.77.252
Дата: 2020-04-01

Продаж земліУ Рівному протестували проти зняття мораторію на продаж землі.

6 березня, на майдані Незалежності відбулася перша акція протесту «Ми проти продажу сільськогосподарських земель». Організатори, громадське об’єднання «Сотня Майдан» закликали присутніх сказати рішуче «Ні» зняттю мораторію на продаж землі.

Активісти висловлювалися проти продажу землі в турборежимі. Адже,  земля для українців, казали вони - це не товар! З одного боку, продаж землі досить вагомий для суспільних інтересів та процвітання України, однак, прогалини та недоопрацювання Закону про зняття мораторію - не дають чіткого бачення того, чи раптом, не обернеться для нас з вами, це, здавалося б, благе та потрібне діло - на фіаско, та чи не будемо ми з Вами в нашій країні рабами без прав?

На запрошення організаторів, профспілчани області долучилися до мітингу та своєю присутністю підтримали загальну думку: Закон про продаж землі потрібно ретельно готувати, вивчаючи та враховуючи думку громадян, а зокрема, аграріїв та селян, які цю землю обробляють.

Профінформ ФПО