Ваш ІР 100.26.179.251
Дата: 2021-04-17

5af57d6361b0d1815754367Фонд «Профспілкової Солідарності» проводить збір коштів для надання фінансової допомоги медичним працівникам Рівненської області для закупівлі засобів індивідуального захисту: захисних костюмів, масок, респіраторів тощо. Щоб убезпечити їх життя і здоров’я, у той час, коли вони, виконуючи свої професійні обов’язки, рятують людство від небезпечної коронавірусної інфекції COVID-19.

Відповідне рішення було затверджено Постановою президії Федерації профспілок області №24-1г від 30.03.2020 року.

На рахунок вже надійшли кошти від обласних профорганізацій працівників охорони здоров’я, лісового господарства, «Укрпошти» та автотранспорту найближчим часом долучаться решта обласних профорганізацій, апарат ФПО, первинні профспілкові організації.

Для усіх небайдужих, які теж бажають долучитися до цієї благої справи надаємо реквізити для перерахування коштів:

Банк: Філія – РОУ АТ «Ощадбанк»

МФО: 333368

Р/р: UA183333680000026001302051996

Наперед вдячні за будь-яку фінансову підтримку.

І нехай Ваша добра справа винагородиться сторицею!