1999

Ваш ІР 100.26.179.251
Дата: 2021-04-17

Без названияУ нелегкі часи потрібно єднатися допомагати один-одному! Нині ці слова для українців - як мантра. Бажання надати посильну матеріальну допомогу для медпрацівників у перші дні карантину, висловили і профспілчани області.

Саме з цією благородною метою за ініціативи Федерації профспілок області і було створено Фонд «Профспілкової Солідарності», який проводить збір коштів для надання фінансової допомоги медичним працівникам Рівненської області для закупівлі засобів індивідуального захисту: захисних костюмів, масок, респіраторів тощо. Щоб убезпечити їх життя і здоров’я, у той час, коли вони, виконуючи свої професійні обов’язки, рятують людство від небезпечної коронавірусної інфекції COVID-19.

Відповідне рішення було затверджено Постановою президії Федерації профспілок області №24-1г від 30.03.2020 року.
Байдужих не знайшлось. Профспілчани активно долучились до збору коштів. На рахунок Фонду вже надійшли кошти від усіх обласних галузевих профорганізацій
Отримані кошти направили у Костопільську, Сарненську, Дубенську, Рокитненську, Гощанську райлікарні, а також Центральну Рівненську міську та Рівненську обласну лікарні. З приміткою:для захисту медпрацівників (для закупівлі засобів індивідуального захисту).
Для усіх небайдужих, які теж бажають долучитися до цієї благої справи надаємо реквізити для
перерахування коштів:
Банк: Філія – РОУ АТ «Ощадбанк»
МФО: 333368
Р/р: UA183333680000026001302051996
Наперед вдячні за будь-яку фінансову підтримку.
І нехай Ваша добра справа винагородиться сторицею!

Профінформ ФПО