190842
190842

Ваш ІР 3.236.97.49
Дата: 2020-07-03

Молодіжна радаМолодіжна рада Федерації профспілок Рівненської області на засіданні виконкому, яке відбулося в онлайн режимі, вирішила не залишатись осторонь ситуації, пов’язаної з поширенням інфекції COVID-19 та долучитись до благодійного музичного марафону для підтримки українських лікарів. Адже саме вони в першу чергу мають найбільші ризики захворіти.

За даними Міністерства охорони здоров’я України, кількість випадків захворювань на COVID-19 серед українських лікарів постійно зростає.  Щоб захистити їх життя і здоров’я, у той час, коли вони, виконуючи свої професійні обов’язки, рятують людство від небезпечної коронавірусної інфекції, на телеканалі «1+1» прийняли рішення підтримати українських медиків та провести благодійний музичний марафон «Ти не один» для збору коштів на придбання засобів індивідуального захисту для них: респіраторів, захисних костюмів, рукавичок та іншого обладнання. Відомі українські артисти, які зараз залишаються на самоізоляції, у форматі онлайн концерту співатимуть зі своїх домівок.

Марафон розпочався 3 травня о 21:00 в ефірі телеканалу «1+1» та завершиться 8 травня в ефірі «Сніданку з 1+1», коли буде оголошено досягнуту суму збору.

Весь цей час небайдужі українці матимуть змогу надсилати смс зі словами підтримки лікарям на номер 88001. Вартість одного благодійного повідомлення складатиме 20 грн – чим більше повідомлень, тим більше підтримки.

Молодіжна рада долучається до допомоги лікарів та запрошує всіх небайдужих підтримати цей марафон.

Будь-яка велика справа починається з малого доброго вчинку!

Катерина Пасько,

Референт ФПО