190837
190837

Ваш ІР 3.236.97.49
Дата: 2020-07-03

IMG-0311e4be7af6df2050856f5b64f27c44-VДень вишиванки в Україні відзначають в третій четвер травня.

І хоч напередодні цього дня в соцмережах було багато світлин в національному одязі, все ж медики КНП ,,Міська дитяча лікарня " Рівненської міської ради не залишились байдужими до свята і прийшли на роботу в національному одязі, вшановуючи традиції українського народу та висловлюючи свою громадянську позицію.

Вишиванка вважається символом краси, міцного здоров'я, а також щасливої долі, символізує родинну пам'ять, вірність та любов сім'ї. Всесвітній день вишиванки для нас, це чудове, самобутнє свято української культури,  вишиванка була і буде українською святинею, що символізує високу мудрість, духовне багатство та зв'язок поколінь, візитна картка України – національний оберіг!

У зв'язку з заходами, які направлені на запобігання поширення небезпечної інфекційної хвороби Соvid-19, медики закладу одягають засоби індивідуального захисту. Адже, епідемія внесла непередбачувані корективи до багатьох наших задумів і планів.

Але не стала на заваді Всесвітньому дню вишиванки. Ми всі дружно ми одягнули захисні маски, оздобивши і їх вишивкою.

Ірина Матвіїв,

голова профкому КНП МДЛ РМР