19151

Ваш ІР 3.226.245.48
Дата: 2020-08-05

Доброго дня, шановні колеги!

30 червня 2020 року о 9:45 Федерація профспілок області буде проводити протестну акцію у вигляді інформаційного пікетування облради і адміністрації.

30 червня 2020 року о 9:45 Федерація профспілок області буде проводити протестну акцію у вигляді інформаційного пікетування облради і адміністрації.

Акція буде Всеукраїнською. Вона одночасно відбудеться у всіх обласних центрах України та м.Києві.

На заході будуть дотримані всі карантинні вимоги. Зокрема, щодо соціальної дистанції. Учасники акції матимуть засоби індивідуального захисту (маски, респіратори).

Мета акції відставка голови комітету соціальної політики та захисту ветеранів Г.Третякової, зняття з розгляду у ВР законопроекту #2681, який обмежує права профспілок в Україні та законопроекту #2708 «Про працю». Який суперечить Конституції України, адже він суттєво звужує права та завдає удару по інтересах найманих працівників.

Після завершення заходу, ініціативна група профспілчан передасть місцевим органам влади Звернення щодо недопущення подальшого просування антинародного законопроекту №2681 до вищих органів влади: президента, голови Верховної ради, Премєр-міністра України.

ПРОФІНФОРМ ФПО