19151

Ваш ІР 3.226.245.48
Дата: 2020-08-05

Головинс ка ОТГ1Угоду про співпрацю між Головинською ОТГ і Федерацією профспілок області у сфері удосконалення соціально-правових відносин підписали сьогодні, 24 липня 2020 р., представники сторін в особі очільника Головинської громади Олександра Бачука та голови Федерації профспілок області Миколи Шершуна. Цей факт підтвердив наміри продовжити і надалі співробітництво і взаємодопомогу у вирішенні всіх насущних питань мешканців сіл, яких об’єднує громада, у подальшому розвитку в ній профспілкового руху.

«Я з особливим хвилюванням очікував на цю подію, - зазначив Микола Шершун, - бо мені не байдуже, як мої земляки - найпрацьовитіші і найталановитіші люди, будуватимуть своє майбутнє, в якому, сподіваюсь, захочеться жити і їх нащадкам. Бачу цей край оновленим та квітучим. Радію, що над цим працюватимемо разом».

Профінформ ФПО