Ваш ІР 3.237.94.109
Дата: 2020-09-22

shershun5Шершун Микола Харитонович – голова ФПРО

Народився 26 жовтня 1951 року в с. Злазне Костопільського району Рівненської області. Освіта вища: Микола Шершун закінчив Львівський лісотехнічний інститут за спеціальністю «лісове господарство», кваліфікація «інженер лісового господарства» (1980р.).Має науковий ступінь доктора економічних наук. Працював бракером-десятником Клеванської лісодільниці №3 (1971-1972рр.); майстром лісозаготівель Деражненського лісництва Клеванського лісгоспзагу (1972-1974рр.); старшим майстром лісозаводу Деражненського лісництва (1974-1975рр.); лісничим Решуцького лісництва (1975-1978рр.); головним лісничим Дубенського лісгоспзагу (1978-1979рр.); директором Рокитнівського лісгоспзагу (1979-1988рр.). У 1998-2002 роках Микола Шершун – генеральний директор державного лісогосподарського об’єднання» «Рівнеліс». Тричі обирався народним депутатом Верховної Ради України. З березня 2010 року - голова Державного комітету лісового господарства України. Член-кореспондент Академії екологічних наук України, доктор наук. Заслужений працівник сільського господарства України. З 27 червня 2013 року очолює Федерацію профспілок області. Одружений. Має трьох дітей та шестеро онуків.

rogkoРожко Марія Аркадіївна – заступник голови ФПРО

Народилася 8 травня 1948 року в с. Висоцьк Дубровицького району Рівненської області в сім’ї робітників. Трудову діяльність почала з 17 років. Працювала монтером, старшим електромеханіком, інженером автоматичної телефонної станції Острозького районного вузла зв’язку. Має вищу інженерну освіту, закінчила Одеський електротехнічний інститут зв’язку (1972 р.) та Київський політехнічний інститут (1974 р.). Обіймала посади: начальника машинно-лічильної станції Рівненського обласного виробничо-технічного управління зв’язку, голови Рівненського обкому профспілки зв’язківців, начальника відділу Рівненського облвиконкому. Із січня 1989 р. – заступник голови Федерації профспілок Рівненської області. Голова Спілки жінок Рівненщини, член президії Спілки жінок України. Має двох дочок та п'ятьох онуків Девіз життя: «Я – живу, люблю, вчусь, залишаю спадок».